El punt de trobada al centre de la ciutat

Hi ha llocs que tenen ànima i sense dubte el Porto Rico Coffee Club està entre ells. A la plaça de l’Ajuntament núm. 9 rep cada dia a centenars de propis i aliens de la ciutat.

Des de dos mil cinc en Jaume és el seu propietari, i hem volgut que ens expliqui una mica més d’aquest racó.  Va decidir-se pel Porto Rico donada la seva experiència al món del cafè. L’especialitat de la casa és l’Aràbic cent per cent natural i baix en cafeïna. A més a més, va mantenir la decoració a l’interior de l’establiment conservant l’essència.

L’altra joia

A banda del cafè hi tenen un altre producte estrella, el pernil ibèric. D’una qualitat excepcional serveixen entrepans que fan les delícies dels consumidors. A més a més, a les seves instal·lacions hi tenen un obrador, a on ells fan el pa i la pastisseria. Amb aquests detalls es busca donar un servei fresc i de qualitat, sense productes industrialitzats.

La qualitat dels aliments amb el tracte del personal són la combinació perfecta. Ens explica el seu propietari que és primordial per ell mantenir l’ambient familiar i el caliu de poble.

Feu un cop d’ull al seu perfil de Facebook per veure les seves opcions.

Comentarios de Facebook

Publica un comentario