Si no entens de joieria, coneix al joier

Dita per l’erudit dels negocis Warren Buffet defineix a la perfecció el missatge d’avui. Portem un petit tros de Joieria Marco, una paraula autoritzada en el tema a l’Hospitalet. Situats al carrer Príncep de Bergara núm. 10.

Aquesta joieria que fou oberta ara fa quaranta-tres anys encara conserva l’essència de negoci familiar. Es van decidir per aquest sector donat el coneixement i l’experiència en ell. I des d’aleshores, va anar creixent amb la ciutat. Joiers d’ofici, tant pare com fill, s’encarreguen de transmetre la seva passió en el que fan mitjançant les joies.

Que hi podem trobar?

Es pot trobar tot tipus de peces; anells, penjolls o rellotges per exemple, i de diferents materials. A més a més, disposen del seu propi taller on fer les joies a mida. Prèviament, es fa un estudi i assessorament amb el client. Amb això busquen entendre el missatge que es vol transmetre amb la joia, per plasmar-ho a la peça.

Sense cap mena de dubte, uns dels seus punts forts és la confiança que desperten en els seus clients. Amb la seva experiència, i el seu tracte proper és una visita obligada si necessites algun tipus de joia.

Feu un cop d’ull a la seva pàgina web o al seu perfil de Facebook.

Comentarios de Facebook

Publica un comentario